Prezentacije u osnovnim i srednjim školama "UPOZNAJMO NACIONALNI PARK UNA"

Dolaze nam topliji dani, osnovne i srednje škole počinju sa planiranjem ekskurzija i izleta za učenike, učitelje i profesore, s toga smo ponudili organizirani obilazak Nacionalnog parka "Una" svim osnovnim i srednjim školama u USK-a.

Interesovanje je veliko, ali kako bi ih što bolje upoznali ko smo, šta smo, šta radimo, te pomogli pri odabiru jednodnevnih programa obilaska i edukativnih radionica odlučili smo posjetiti sve zainteresirane škole na području USK-a i prezentirati im Park.

Edukativni programi za djecu su osmišljeni tako da se putem radionica i planiranih aktivnosti u okviru odabranog programa obilaska Nacionalnog parka "Una", razvija zdrava komunikacija između djece, i da kroz zabavu i rekreaciju djeca formiraju svijest o važnosti zaštite i očuvanja prirode kroz upoznavanje i promoviranje prirodnih vrijednosti parka.

Ovim putem obavještavamo i pozivamo sve zainteresirane osnovne i srednje škole, turističke agencije, te organizacije i pojedince koji žele organizirati jednodnevni izlet ovakvog tipa, da nam se jave kako bi ostvarili poslovnu suradnju i zajednički nastupili na tržištu.

Programe obilaska Nacionalnog parka "Una" možete pogledati na našoj web stranici: www.nationalpark-una.ba, te putem linka: http://nationalpark-una.ba/addDocuments/uploads/1484308831979844140.pdf

Za sve informacije možete se javiti na kontakt telefon: 037/221-528, te e-mail: jp.np.una@gmail.com, marketing.jp.np.una@gmail.com.