Poziv za sudjelovanje na radionici iz osobne motivacije

POZIV

 za sudjelovanje na radionici iz osobne motivacije

 koja se organizira u okviru projekta WWF Adria „Zaštićena područja za prirodu i ljude“ Terenski projekt Una

 

Gledate  neiscrpne prirodne resurse koji nas okružuju i mislite da ih treba više promovirati, razmišljate o turistima kojih je svake godine sve više… Razmišljate o pokretanju svog biznisa ili proširenju već postojećeg... Imate ideje, ali nikako da se pokrenete…

Želite promijeniti nešto u životu i želite se upustiti u nešto a niste sigurni da je to prava stvar za vas?

„Mogu li biti uspješnija/i nego do sada? Jesam li postavila/o prave ciljeve ispred sebe? Imam li pravi stav za uspjeh?“...

Ako vam se u glavi gomilaju ovakva pitanja a nemate pravi odgovor za njih pozivamo vas da sudjelujete u motivacijskoj radionici koju WWF Adria organizira u okviru terenskog projekta Una.

Teme dvodnevne motivacijske radionice obuhvatit će:

  • Što nas motivira te kako prepoznati svoje potencijale i kreativne kapacitete?
  • Što to uspješni ljudi dobro rade - osobni rast i razvoj?
  • Kako bolje komunicirati i upravljati svojim vremenom?

Metode rada bit će kombinacija predavanja, individualnih i grupnih vježbi te diskusija. Na kraju dana svaki od sudionika moći će dati odgovore na ova pitanja.

Dvodnevna radionica će se održati 20-21.04.2017. godine u Bihaću u trajanju od 9 do 17 sati s organiziranim osvježenjem i ručkom.

Radionica je besplatna a namijenjena je svima onima koji razmišljaju o pokretanju privatnog biznisa vezano ga održivi  turizam ili su već započeli i žele ga proširiti, a nisu sigurni u svoje vlastite sposobnosti i znanja.

Cilj terenskog projekta Una je da se u Nacionalnom parku Una i njegovoj široj okolini uspostavi model rada gdje je nacionalni park generator razvoja ekološki odgovornog poslovanja, kroz pružanje podrške za ideje održivog poslovanja, plasiranje lokalnih proizvoda na tržištu te njihovo brendiranje.

Jedan od rizika u ostvarenju ovog cilja je i nedostatak realiziranih ideja, uzrokovan sustavnim zanemarivanjem poduzetničkog duha kod mladih, legislativom koja ne potiče poduzetnički duh  te ograničen pristup izvorima financijskih sredstava uz nepoznavanje procesa i modela za njihovo privlačenje.

Prilikom odabira sudionika radionice prednost će imati: osobe do 40 godina starosti, nezaposleni, osobe s područja Nacionalnog parka Una i njegovog užeg okruženja, žene, osobe s posebnim potrebama, Romi te osobe iz kategorije marginaliziranih grupa.

U pismenoj prijavi navedite osobne podatke:

  • ime, prezime, godinu rođenje, adresu i JMBG,
  • kratak opis dosadašnjeg obrazovanja te radno iskustvo,
  • ukratko navedite zbog čega želite sudjelovati na radionici (minimalno 500 karaktera),
  • broj mobitela, telefona i/ili email za kontakt.

Molimo vas da prijave šaljete putem maila na adresu: zdelic@wwfadria.org ili osobno predate u prostorije Info pulta Nacionalnog parka Una, ulica Bosanska br. 1 najkasnije do 18.04.2017. godine u 16 sati.