Piknik u sklopu "Samo malo dobre volje 2017"

U subotu, 06.05.2017. godine, za sve učesnike i donatore ekoloških akcija u sklopu „Samo malo dobre volje 2017“ upriličen je piknik. Sunčani dan iskorišten je za druženje u posjetilačkoj zoni Štrbački buk uz muziku i obilazak vodopada. Ovom prilikom JP Nacionalni park Una se još jednom zahvaljuje svim učesnicima i donatorima ekoloških akcija koji su se odazvali, te tako doprinijeli realizaciji ove društveno-korisne aktivnosti.

Ovom prilikom JP Nacionalni park Una se zahvaljuje i svima koji su pomogli organizaciju piknika. Pekara Ninaj, Seosko domaćinstvo Čardaklije, Firma Riz-Krajina, Mesnica MS Alem, Bihaćka pivovara, Mljekara Meggle, Sarajevski Kiseljak, Badel 1862 d.d. Sarajevo, Piljarnica Bambi, Ent Komerc, Turistička agencija Unatransport Bihać i uposlenici JP NP Una. Također hvala osoblju Restorana „Buk“ na ustupljenom prostoru za roštilj i pripremu ručka, a za odličnu atmosferu tokom cijelog druženja pobrinuo se Tamburaški sastav „Prijatelji“ iz Bihaća.

Za iduću subotu, 13.05.2017. planirano je čišćenje Starog grada Ostrovice u Kulen Vakufu, s čim ćemo završiti ovogodišnju proljetnu ekološku akciju.

Svi ste dobrodošli.