OBAVIJEST !!!

Obavijest,

Javno preduzeće Nacionalni Park „Una“ u suradnji sa Vladom USK, Gradom Bihaćem i  JU Zavodom za prostorno uređenje realizira projekat  izrade i postavljanja turističke signalizacije (putokaza) u naseljenim mjestima u području Nacionalnog Parka „Una“.

 S tim u vezi pozivamo sve zainteresirane, registrirane poslovne subjekte u području Nacionalnog Parka „Una“, u mjesnim zajednicama Martin Brod, Kulen Vakuf, Orašac, Ripač (Lohovo-Račić), čija se registrirana djelatnost odnosi na turizam i ugostiteljstvo ( restorani, kafići, hoteli, moteli, kampovi, kuće za odmor…), te druge uslužne djelatnosti koje imaju interes od razvoja turizma, kao i zainteresirane nevladine organizacije, koje imaju sjedište u Nacionalnom Parku „Una“, a cilj im je zaštita i očuvanje prirode, da dostave osnovne informacije o djelatnosti i kopiju Rješenja o registraciji, kako bi vas uvrstili u realizaciju ovog projekta.

 Krajnji rok za  prijavu i dostavu dokumentacije je 08.06.2020. Sve zakašnjele prijave neće ući u obzir za realizaciju ovog projekta.

 

S poštovanjem,

Uprava JP Nacionalni park "Una" d.o.o. Bihać