5 razloga zašto su razglednice najbolji suvenir

Odredište na kojem ovih dana uživate je zadivljujuće i želite ga podijeliti sa svijetom , ne postoji ništa poput slanja lične razglednice kako biste   podjeli  novosti i nadahnjujuće slike.

Čak i ovih dana, kad se čini da je  digitalni svijet  preuzeo  bilo kakvu robu na papiru, slanje razglednica je i dalje najbolji način da pokažete voljenim osobama koliko Vam je stalo do njih.

 

Evo 5 razloga zbog kojih šaljemo razglednice sa naših putovanja:

1. Razglednice imaju nešto osobno u sebi , što je nezamjenjivo

Magneti, slatkiši,  keramička roba, muzički zapisi. Šta god da vam padne na pamet, netko ga je prije poklonio. Međutim, čak i kada ljudi obično dobro razmisle šta kupiti, ovisno o osobi koja će je dobiti, istina je, poklonima i suvenirima nedostaje osobnost.

Pisanje vlastitih misli na komadu papira i dalje ima više smisla.

 

2. Razglednice se vraćaju u modu

Iz nekog razloga, vješanje sjećanja na zidove nikada nije  izašlo iz mode i ovih dana razglednice i dalje uživaju u nekim zlatnim danima.

 

3. Razglednice su najdostupniji suveniri koje možete pronaći

Većina popularnih destinacija imaju u svojoj ponudi imaju velik izbor razglednica po pristupačnim cijenama. U tako velikoj ponudi sigurno možete pronaći pravu razglednicu za Vas I Vaše najmilije.

 

4. Razglednice Vas vode na nova mjesta

Zamislite   najnoviju razglednicu koja je napisana rukom . Prilično sam siguran da su u sebi uvrstili neke prekrasne slike bliskih i dalekih odredišta ili, barem, kratki opis mjesta i vremena.

 

5. Razglednice ne zagađuju okoliš

Posebno ako su te razglednice odštampane na recikliranom komadu papira.

Biti održivi ili barem imati mali utjecaj na okoliš je odlična  vijest ovih dana kad bukvalno našu planetu zagađujemo najbržim tempom ikad.

 

Gdje mogu kupiti suvenire Nacionalnog parka "Una" ?

Ako želite zadržati svoje ugodne uspomene na Nacionalni park Una, posjetite naš Info Point ili Upravu Nacionalnog parka i odaberite  suvenir po vašem izboru.

Naši Info Point-i se nalaze na ulazima u Nacionalni park “Una”, a oni su Gorjevac (Ulaz 1), Ćelije (Ulaz 3) i Martin Brod (Ulaz 5), a Uprava na adresi Bosanska 17d, 77000 Bihać

U ponudi imamo razglednice sa motivima iz Nacionalnog parka “Una”.