"Una Aqua Centar"

Grad Bihać nalazi se na sjevero-zapadu Bosne i Hercegovine, cestovno udaljen 2 sata od Zagreba. Sjedište naše agencije se nalazi u prigradskom vikend naselju Račić udaljenom svega 10 km od centra Bihaća, 4 km od magistralne ceste Bihać-Sarajevo.

Kada jednom uđete u grad Bihać dovoljno je samo da pratite turističku signalizaciju u gradu i to table sa natpisom Una Aqua Centar, Kamp na 5 Otoka. Smješteni smo na vrlo karakterističnoj lokaciji, prirodnim adama koje su na prvi pogled ostavile bez daha mnoge znatiželjnike i posjetitelje našeg centra. Pet unskih otoka isprepletenih slapovima i rijekom Unom su bajkovit prizor prirodne ljepote. Upravo zbog tih činjenica s ponosom nosimo krilaticu „Najljepši Kamp na 5 Unskih Otoka“.

U našem kampu možete pronaći prostrani restoran, te uređenu baštu uz rijeku Unu, sanitarni čvor, teren za rekreaciju i sve druge potrepštine. Naš kamp smatramo dijelom rijeke, živi i diše u simbiozi ljubomorno pokazujući ljepoticu Unu svakom zainteresiranom posjetiocu. Jedinstvenost je ono što zaista jeste karakteristika ovog područja u odnosu na ostale slične lokacije. Bilo da se sunčate ili jednostavno 'izvalite' i uživate u pogledu na rijeku, u hladu šume s mirisom čiste prirode i cvrkuta ptica, sigurno ćete otkriti dio sebe i ostati doživotno povezani za prirodu i naš kamp.

Zabavite se u našem centralnom objektu uz muziku uživo po želji ili jednostavno uživajte uz logorsku vatru do kasno u noć.

Ako ste odlučili da svoju avanturu na Uni provedete uz kasne zabave poslije raftinga, vožnje bicikla, planinarenja, paintballa ili obilazka nekih od prirodnih znamenitosti, sve je nadohvat ruke. Ukoliko Vam se ne dopada kampiranje na kamping otoci možete jednostavno da svoj šator postavite na bilo kojoj otoci i tako uživate u apsolutnoj privatnosti sa prijateljima ili voljenom osobom.

 

Kontakt informacije:

Una-aqua centar
Račić bb
77000 Bihać
Bosna i Hercegovina

Broj mobilnog telefona:
 +387 61 604 313
 
e-mail: info@una-aqua.com
web: http://www.una-aqua.com