RC "Una Unique"

RC "Una Unique" se nalazi na 10-om km uzvodno od Bihaća u jednoj od najatraktivnijih destinacija u Unsko Sanskom kantonu.

Una Unique raspolaže sa dvije vikend kuće za odmor od kojih je jedna brvnara-vikend kuća, te jednom sojenicom i jednim vidikovcem, uređenim prostorom za piknik i rekreaciju, kampom i parkingom. Naš centar se nalazi na samoj granici Nacionalnog parka "Una" te u blizini jednog od najljepših slapova (bukova) poznatog kao "Dvoslap". 

Da smo mislili i o najmanjim pojedinostima proizilazi iz činjenice da je RC "Una Unique" ujedno i izlazna jedinica najatraktivinije etape Štrbački buk – Lohovo što znači da smo uštedjeli sat do dva vašeg dragocjenog vremena, odnosno nema čekanja na prevoz do kampa već ste poslije avanture odmah tu, u kampu. Što se tiče hrane nudimo samo domaće delicije. 

Smještaj za sve koji nam se pridruže nudimo u tri tipa vikend kuća od onih za po tri osobe pa do familijarnih (od 10 i više). Što se tiče vikend kuća one su rangirane po kapacitetu i cjenovnom rangu sve u zavisnosti koliko soba trebate tj. koliko vas ima.

Vikend kuće koje imamo u ponudi su:

  1. Vikend kuća (brvnara) "Emina"
  2. Vikend kuća "Ishak"
  3. Vikend kuća u obliku sojenice "Lohovo I"
  4. Vikend kuća vidikovac "Lohovo II"

Naša preporuka je da izadjete iz vrelih gradskih zidina, da uživate u avanturama koje nudimo, da uživate u našim prirodnim bogatstvima i da probate našu tradicionalnu bosansku kuhinju jer se mi vodimo sa našom dragom uzrečicom "NO INDUSTRY ONLY NATURE".

Mi smo tim avanturista sastavljen od bivših i sadašnjih kajakaša i raftingaša na divljim vodama od kojih su neki i bivši učesnici Olimpijskih igara te svjetskih rafting prvenstava. Iza nas je 12 godina bavljenja raftingom i ostalim aktivnostima na vodi. Naš tim čine visoko kvalificirani (licencirani) skiperi koji će svaku vašu zamisao pretvoriti u avanturu. 
 

Kontakt informacije:

RC "Una Unique"
Lohovo bb
77 000 Bihać 
Bosna i Hercegovina

Broj mobilnog telefona:
 +387 61 444-532
 
e-mail: una-unique-rafting@hotmail.com
web: http://una-unique-rafting.com/bs/index.php