Hotel "Rekić"

../addPhotos/uploads/nationalparkuna_15712187261190921399.jpg

Information

adresse: Ribarska br. 1, 77 000 Bihać

telefon: +387 37 350 200

e-mail: info@hotelrekic.ba, hotelrekic@gmail.com

web: Website öffnen zu hören!

 

Hotel Rekić sa četiri zvjezdice nalazi se na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini središta grada, a opet je dovoljno udaljen da Vam pruži privatnost, ugodan i miran boravak.

Nudimo Vam tradicionalnu eleganciju i vrhunsku uslugu koja garantuje nezaboravno iskustvo. Ukoliko putujete poslovno ili turistički ovim krajevima obavezno svratite u naš hotel gdje Vam nudimo mir, tišinu, udobnost, ljubaznost, domaće specijalitete kojima ne možete odoljeti. 

Hotel Rekić trenutno raspolaže sa 38 soba – jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, suite i sobe za mladence. Svaka od njih ima svoju posebnost namještaja, osvjetljenja, kablovska TV i besplatan Wi-Fi. Sadržaj hotela čine restoran, svadbeni salon kapaciteta 350 mjesta, sala za sastanke i seminare. Prednosti našeg hotela su ljubazno osoblje, vrhunska usluga, veliki parking. 

U sklopu ponude za sve goste hotela, tijekom boravka u istom, imaju priliku uživati u korištenju sauna i prekrasnom bazenu sa konstantno održavanom temperaturom, masažerima i vodopadom.

Osim toga hotel se nalazi na svega nekoliko stotina metara od rijeke Une, 30 km od Nacionalnog parka "Plitvička Jezera", te 35 km od Nacionalnog parka "Una" i spektalularnih vodopada Štrbački buk.