Hotel "Kostelski buk"

../addPhotos/uploads/nationalparkuna_1450089588300173078.jpg

Information

adresse: Kostela b.b., 77000 Bihać

telefon: +387 37 302 340, +387 37 302 039

e-mail: info@kostelski-buk.com

web: Website öffnen zu hören!

Kostelski Buk nalazi se u mjestu Kostela, na 8 km od grada Bihaća. Ovaj elegantno namješten hotel okružen je netaknutom prirodom i smješten tik do slapova rijeke Une. U okviru hotela gostima je na raspolaganju bar, restoran i besplatni bežični pristup internetu.

Sobe su moderno namještene i klimatizirane, a sadrže TV ravnog ekrana, mini bar, ormar i vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Pojedine sobe imaju i balkon.

Hotelski restoran poslužuje tradicionalne bosanske specijalitete i jela međunarodne kuhinje. U okviru objekta nalazi se i suvenirnica. Gostima je na raspolaganju usluga pranja i glačanja odjeće, kao i sef koji se nalazi na recepciji hotela.

Nacionalni park Una udaljen je 60 km. Mogućnost organiziranja splavarenja na rijeci Uni gostima je dostupna odmah pored hotela. Regata na Uni tradicionalno se održava svakog ljeta, a prolazi uz hotel. Hrvatski Nacionalni park Plitvička jezera udaljen je 57 km.

Glavni autobusni kolodvor smješten je u Bihaću, udaljenom 8 km. Gosti hotela također mogu posjetiti i Kapetanovu kulu u Bihaću, a mogu uživati i ​​u domaćim delicijama u nekom od brojnih lokalnih restorana i restorana s ponudom jela s roštilja. Međunarodna zračna luka Zagreb udaljena je 150 km od hotela.