Motel Huremagić

../addPhotos/uploads/nationalparkuna_1450273214984071240.jpg

Information

adresse: Izeta Nanića bb, 77 220 Cazin

telefon: +38737512191

e-mail: motel@huremagic.net

web: Website öffnen zu hören!

Smješten u srcu Cazina, Motel Huremagić*** izdvaja se nezaobilaznim mjestom za odmor i vrhunskim jelima tradicionalne bosanske kuhinje. Priča motela počinje 2005. godine i od tog perioda, svojom lokacijom, ambijentom i sadržajem, privukao je brojne domaće i inozemne goste.

Komfor i opuštena atmosfera se osjećaju na svakom koraku, pa samim tim i u sobama našeg motela, prostranoj terasi našeg Café-a idealnoj za opuštajući početak dana uz omiljeni napitak ili ugodnom ambijentu našeg restorana. Prijatno i visokoprofesionalno osoblje je u svakom momentu dostupno za svakog gosta da udovolji svakom zahtjevu.

Priču o komforu Motela Huremagić*** i lijepim trenucima u Cazinu, najbolje će ispričati oni, koji su nam se uvijek sa zadovoljstvom vraćali.

Smještajne jedinice Motela Huremagić*** komforno su opremljene i odišu kućnom toplinom. Motel sadrži 36 ležaja u ukupno 12 smještajnih jedinica što osigurava mirnu i intimnu atmosferu.

U svakoj od 3 jednokrevetne i 8 dvokrevetnih soba (+1 pomoćni ležaj) dostupni su vam kupatilo, TV sa kablovskim i satelitskim kanalima, Wi-Fi internet mreža, terase s pogledom. Luksuzni apartman ima i dodatne pogodnosti kao što su klima uređaj, jacuzzi, kuhinja, te nesebična susretljivost našeg ljubaznog osoblja za svakog gosta.

Restoran Motela Huremagić*** čuva i njeguje šarm ugostiteljstva Cazina, njegovog gradskog ambijenta i autentičnosti. U ugodnoj atmosferi i ambijentu možete uživati u hrani bosanske narodne kuhinje. Kapacitet od 80 mjesta odlično pogoduju poslovnim ručkovima, te drugim prijemima kao što su razne zabave ili svadbe.

Motel Huremagić*** nudi korištenje konferencijske sale za kapacitet do 30 osoba. Sala je adekvatno opremljena i pogodna je za različite vrste prijema, poslovnih sastanaka, konferencija, seminara, prezentacija i slične aktivnosti.

Vaše slobodno vrijeme u Motelu Huremagić*** svakako možete povesti u društvu prijatelja i opuštenoj atmosferi našeg Café-a uz omiljene vrste pića ili neko od vrhunskih vina. Ukoliko od druženja tražite malo više, prostrana bilijar sala je idealna opcija za opuštena druženja i prijateljska nadmetanja do kasno u noć.