Una Regata Sport Bijeli

../addPhotos/uploads/nationalparkuna_14503419061740377795.jpg

Information

adresse: Klokot - Pecikovići bb, 77 000 Bihać

telefon: +38737380222, +38737380180

e-mail:

web: Website öffnen zu hören!

Una Regata Sport Bijeli d.o.o. djeluje na tržištu Bosne i Hercegovine već preko jedne decenije. Osnivač je dugogodišnji trener i selektor bosansko – hercegovačke reprezentacije u kajaku na divljim vodama.

Pored raftinga Vam nudimo mnogobrojne aktivnosti kako za firme, porodične izlete, tako i za djevojčke i momačke večeri.

Posjetite nas u jednom od naša dva centra na Pecikovićima, Klokot b.b. ili na Lohovu.

U ponudi su poludnevni i dnevni rafting izleti na rijeci Uni. Opremljeni najmodernijom opremom za rafting, koja je uključena u cijenu raftinga, nakon podučavanja o veslanju u rafting čamcu, nalazite se u sigurnim rukama certificiranog skipera (vodiča čamca), koji će Vas spustiti kroz tok jedne od najljepših rijeka Europe. Ovaj doživljaj u netaknutim predjelima rijeke Une počinje na ranču u Lohovu, gdje ujedno i završava rafting. Na istom mjestu Vam nudimo bogatu gastronomsku ponudu specijaliteta iz bosanske kuhinje, kao i partije uz živu muziku.

Ukoliko imate želju napraviti kurs jedne od svjetski poznatih disciplina u kajaku na divljim vodama, onda ste sigurni da za kratko vrijeme možete naučiti i ovu sportsku disciplinu i možete računati da ste u sigurnim rukama dvostrukog trenera Olmpijskih igara 1996. i 2004. godine bosansko-hercegovačke reprezentacije.

Za vrijeme trajanja Vašeg boravka, obezbjeđujemo Vam i smještaj koji će ispuniti sva Vaša očekivanja i udovoljiti Vašim potrebama. Vila Sendy se nalazi u prelijepoj dolini rijeke Klokt, u bliskom podnožju planine Plješevice, gdje možete aktivno uživati u šetnji samom dolinom i odmor provesti uz šetnje, vožnju bicikla, sunčanje i kupanje u bazenu, čije je korištenje uključeno u cijenu smještaja.

U našim smještajnim kapacitetima posjedujemo mjesta za 40 osoba. Pored smještaja u Vili Sendy, nudimo također i hotelske smještaje u samom gradu Bihaću i u okolini grada pored rijeke Une.