Hotel Eki

../addPhotos/uploads/nationalparkuna_145035220090204535.jpg

Information

adresse: Međumostovi bb, 77 240 Bosanska Krupa

telefon: +38737473001, +387 37 473 001, +387 61 105 308

e-mail:

web: Website öffnen zu hören!

Hotel EKI sagrađen je 1997. godine i nalazi se u samom centru grada Bosanska Krupa, na Adi prelijepe rijeke Une, koja svojom ljepotom očarava prolaznike i same naše goste. Domaća atmosfera, ljubazno osoblje, zdrava hrana i okolna priroda, garancija su svim našim gostima za neponovljiv doživljaj.

Tokom ljetnih dana uživajte u relaksaciji i osvježenju na plaži hotela, doživite rafting na rijeci Uni prepunog adrenalina i prirodnih ljepota koje su jedinstvene za ovo podneblje, obnovite svoje tijelo i duh u našem fitness centru “Life & Sport”, za ljubitelje lova i ribolova organizujemo odlaske na obližnje revire rijeke Une i Krušnice i druženje sa lokalnim lovcima u lovnim pohodima. 

Zahvaljujući kvaliteti usluge i ponude, danas Hotel “EKI” u svojoj ponudi ima: Hotel, Restoran i ljetnu baštu, Salon zabavnih igara, Rekreacijski centar i Disco & caffe bar. Hotel Od 12 luksuzno i komforno uređenih soba, dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne, kapaciteta 30 ležajeva, sigurni smo se da će jedna od njih biti vaš dom, odnosno mjesto gdje ćete se osjećati kao kod svoje kuće.

Restoran Pogled na Stari Grad i prelijepu rijeku Unu je jedinstven za naš restoran. Restoran raspolaže sa kapacitetom od 300 mjesta.

Hotel “EKI” sa dvanaest soba funkcionalnog dizajna i ugodnog ambijenta, svojim gostima omogućava najbolju komfornost i udobnost. U želji da se naši gosti osjećaju udobno tokom svog boravka u našem hotelu, sobe smo opremili najkvalitetnijim namještajom i tehničkom opremom.

U svim sobama sprovedena je kablovska televizija sa preko 30 kanala, kako državnih tako i međunarodnih TV kanala. Omogućili smo Internet konekciju, kako bi naši gosti mogli da ostanu u poslovnom ili privatnom kontaktu sa Internet svijetom.

Za one koji trebaju više prostora nudimo dva apartmana, posebno luksuzno uređenim ambijentom. Apartmane naši gosti mogu da koriste u razne svrhe. U koliko se neko od naših gostiju odluči održati manifestaciju povodom sklapanja braka u našem Restoranu, koji ima idealan ambijent za takvu vrstu manifestacije, Hotel EKI ima posebnu ponudu u apartmanima za mladence. U apartmanima je moguće održavati poslovne sastanke i razne prezentacije.