Kamp Una

../addPhotos/uploads/nationalparkuna_14504411191981350547.jpg

Information

adresse: Drenova Glavica bb, 77 240 Bosanska Krupa

telefon: +387 61 972-071

e-mail: unacampng@web.de

web: Website öffnen zu hören!

U ovom ambijentu netaknute prirode, nalazi se Una Kamp, porodično izletište porodice Terzić, na samoj obali rijeke Une, čiste i bistre koja je samo na mahove plahovita i čija je ljepota neponovljiva. Rijeka Una se ogleda u izuzetnoj bistroći i čistoći zbog endemske sedre koja se nalazi u njenom koritu u toliko mjeri da je pitka u nekim dijelovima.

Uz tu jedinstvenu i neponovljivu rijeku Unu, moja porodica Terzić je smjestila izletište koje smo napravili da ugodimo i razonodimo sebe, a naravno i turiste i goste kojih nas posjećuju svake godine u sve većem i većem broju.

Una kamp je udaljen od grada Bosanska Krupa 2 500 metara, a prostire se na 10 000 m2 površine. Smješten je direktno uz rijeku Unu - ljepoticu, čija vas voda mami, njen šum očarava, zelenilo odmara. Una je planinska rijeka čija se voda slila s visokog gorja Stražbenice, a pogodna je za različite izazove: kupanje, pecanje, rafting, vožnju lađom...

Ako se pitate gdje ćete spavati, nemojte brinuti. Mi raspolažemo velikim brojem šatora, kao i velikim parkingom za vaše vlastite kamp-kućice i automobile. Također, nudimo Vam mogućnost iznajmljivanja konfornih bungalova sa pitkom vodom i električnom energijom po veoma povoljnim cijenama.

Naši bungalovi su opremljeni sa krevetima za maksimalno 8 osoba. U njima su instalirani uredjaji potrebni za ljetnu vrelinu i ugodan boravak: frižider,WC sa tušem, ormari za gardarobu, el. šporet, satelitska tv, posteljina i kuhinja koja je opremljena sa svim elementima koji su potrebni za kuhanje.

Una kamp Vam nudi i moderno opremljen sanitarni čvor ispod terase koja nudi prijatan hlad sa 6 umivaonika sa toplom i hladnom vodom.
U lijevom dijelu prostorije nalazi se ženski WC sa 3 umivaonika i 4 WC školjke( 2 WC imaju i svoje posebne umivaonike) i kupatilo sa 4 tuš-kabine. U desnom dijelu prostorije nalazi se muški WC sa 3 umivaonika, 3 WC školjke i 3 pisoara, te kupatilo sa 4 tuš-kabine.

Posjedujemo prostoriju sa veš mašinom i frižiderom. Ključevi za sve prostorije nalaze se kod domaćina kampa.

Predio u i oko Una kampa Vam nudi različite sportske i rekreativne aktivnosti u kojima možete uživati i upotpuniti svoje slobodno vrijeme u okruženju sa čistim i svježim zrakom. Naša šetališta vode vas kroz divni zeleni predio bosanske Krajine.