Restoran "Čardak na Uni"

../addPhotos/uploads/nationalparkuna_14580418021829895993.jpg

Information

adresse: 502. Viteške brigade bb, 77000 Bihać

telefon: +387 37 221 238

e-mail: cardaknauni@bih.net.ba

web: Website öffnen zu hören!

Dobrodošli

Ugostiteljski objekat "Čardak na Uni" smješten je na lijevoj obali prelijepe rijeke Une, pored parka i mosta koji se nalazi u centru šarmantnoga i gostoprimljivog grada Bihaća. U našem ugodnom drvenom ambijentu, okruženog zelenilom, možete uživati u gastronomskim specijalitetima ovoga kraja, internacionalne kuhinje i širokoj ponudi pića te zadivljujućem pogledu na rijeku smaragdne boje. Također se možete opustiti i uživati u prostoru koji je namjenjen za zabavu uz muziku uživo do kasnih večernjih sati, a naše ljubazno osoblje te prihvatljive cijene su garancija da Vam posjeta ostane u lijepom sjećanju. 

Restoran 

Svakodnevno nudimo jela sa roštilja i unsku ribu te jela spremljena po recepturi ovoga kraja, a također možete uživati i u okusma internacionalne kuhinje. Jela koja nudimo savršen su izbor zdravog obroka pripremljenog od svježih namirnica, a u našim specijalitetima uživat će i najprofinjeniji gurmani. Ako želite naći miran kutak za opuštanje i predah od svakodnevnih obaveza ovo je pravo mjesto za Vas, a naše ljubazno osoblje će udovoljiti svim Vašim željama.

Caffe Bar

Pored restorana tu se nalazi i caffe bar sa ljetnom baštom koja je okružena zelenilom i sa koje se pruža predivan pogled na rijeku Unu, a žubor vode sa naše fontane će Vas osvježiti i za vrijeme najveće vrućine.
U okviru bašte se nalazi i nekoliko malih drvenih čardaka koji nude intimniju i romantičniju atmosferu u prirodnom okruženju.

Club Čardak

Uz dobru muziku, veselu i opuštenu atmosferu Club Čardak je idealno mjesto gdje se možete dobro provesti i zabaviti do kasnih večernjih sati.

Dođite i uvjerite se!

Vaš Club Čardak