Pansion „Zlatna nit“

../addPhotos/uploads/nationalparkuna_14919896481246242751.JPG

Information

adresse: Vranjska bb, Bosanska Krupa

telefon: +387 37 476 870, +387 62 959 938

e-mail: zlatnanit-zah@hotmail.com

web: Website öffnen zu hören!

Odvojen od glavnog puta, a ipak ne previše izolovan, komforni pansion Zlatna nit pruža prave uslove za stvarni osjećaj ruralnog ambijenta i bijega od gradske gužve. Pansion Zlatna Nit smješten je u Bosanskoj Krupi, a pruža usluge restorana i pratećih sportsko-rekreativnih sadržaja. U  ovom smještaju s uslugom doručka dostupni su besplatni WiFi, roštilj, terasa za sunčanje, sauna i besplatno privatno parkiralište u okviru objekta. Gosti mogu uživati u jelu u restoranu ili popiti piće u baru. Sve sobe sadrže TV, a pojedine jedinice obuhvaćaju i prostor za sjedenje i opuštanje te terasu ili balkon. Na raspolaganju su besplatan kozmetički pribor i sušilo za kosu.

Imanje u svom sadržaju posjeduje 6 luksuzno opremljenih apartmana (15 kreveta), restoran sa kapacitetom od 80 stolica i jedinstvenom gastro ponudom. Šetnje u prirodi, pogled na velike površine voćnjaka i vinograda, prekrasne prirodne ljepote i domišljatost vrijednih domaćina zasigurno će ostaviti nezaboravne trenutke provodene na ovom imanju kod svakog gosta. Recepcija je otvorena 24 sata.

Ovaj smještaj pruža i uslugu najma bicikala, a okolica je omiljena među ljubiteljima biciklizma i ribolova. Ovaj smještaj nudi i najam automobila. Objekt također ima jednu od najbolje ocijenjenih lokacija u gradu Bosanska Krupa, te je također ocijenjen i za najbolju vrijednost za novac u gradu Bosanska Krupa. 

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet nasih usluga.